Fri fragt fra 499,-

Urenheder - Sådan gør du!

Der er meget du kan gøre for, at mindske urenheder i ansigtet. For nogle kræver det små ændringer til den rette hudpleje eller hudplejerutine. Men løsnignen er ikke altid simpel eller lige tid. 

Når det kommer til uren hud, så er der mange faktorer der er i spil. Produkter, kost og psyke. Og det er ikke alle faktorer, som er nemme at kontrollere eller ændre på. Dog er en sund hudplejerutine og fornuftige produktvalg to punkter, som du nemt kan gøre noget ved og som altid vil gavne dig!

Når det kommer til en sensitiv hud og urenheder så taler jeg af erfaring! Jeg har fra naturens side en enormt sensitiv hud og er tilbøjelig til at få uren hud. MEN, meget kan jeg gøre for, at holde min hud i balance og mindske dannelsen af urenheder. Dette gør jeg ved, at være tro mod min renserutine morgen og aften – uden undtagelse! Jeg benytter kun mine rene naturprodukter, som jeg ved ikke indeholder unødvendige ingredienser, som kan irritere eller udtøre huden. Jeg forsøger at opretholde et positivt sind og mærker efter når jeg har behov for en ”pause” i form af frisk luft, dybe vejrtrækninger og generelt et øget fokus på min mentale sundhed og balance. Jeg har fokus på min kost og særligt når jeg ser min hud reagerer. Bevares! Der bliver alligevel spist lidt chips og søde sager, men jeg ved, hvornår jeg skal holde lidt igen. Og det ved jeg fordi jeg har lært, at tyde min hud og min krop. Det er ikke nemt! Men når du først lærer, at lytte til din krop, så løser mange problemer sig selv.

Hvad fortæller dine urenheder dig?

Vidste du, at urenheder i ansigtet kan kodes? De områder i ansigtet, hvor din urenheder viser sig, kan guide dig i, om urenhederne skyldes din hormonelle ubalance, stress, ubalance i din lever, nyrer eller lunger. Og hvad skal du så bruge det til? Før man laver drastiske ændringer i sin livsstil kan det være gavnligt, at vide om den urene hud blot skyldes kroppens hormoner, hvilket ikke er ligetil, at ændre på og ofte kun varer i en periode. Det kan også bruges til at finde ud af om din krop mon mangler noget? Måske vitaminer eller andre tilskud? Eller om du er stresset og har brug for finde dig selv igen.

En forenkelt og generaliseret version, men brugbar og vejledende! Brug det til at reflektere over din levestil og overvej om dine urenheder kan skyldes en ubalance i en af disse kategorier. Dog er det vigtigt at huske, at kroppen hænger sammen og det hele kan have indflydelse på hinanden.  

Pande og mund: Tyndtarm og tyndtarm - Fordøjelsen 
Kinder: Lunger - Stress, bekymringer 
Kæbe og hage: Hormoner

Hudplejerutine

Det er vigtigt at rense huden, hver morgen og aften! Og stabilitet i sin renserutine er en meget vigtig faktor. 

Hvorfor? Om morgenen fjernes fedt og snavs efter din nattesøvn. Porerne renses, og huden bliver mere modtagelig for den fugt og pleje du påfører. Om aften fjerner vi snavs og fedt på huden, som kommer fra vind, vejr, forureninger og bilos. Snavs og fedt tilstopper porerne og hvis dette ikke afrenses bliver de tilstoppede porer indkapslet af fedt, hvilket er én af de bedste vækstbetingelser for synlige porer og urenheder. Om morgenen renses huden for den fedt, som vi producerer i løbet af natten. Hvis du har uren hud er det vigtigt at afrense den overskydende fedt af og påføre ny plejende fugt.

Akne

Hvis du har akne udbrud så ungå, at eksfoliere/skrubbe din hud. Det kan resultere i spredsning af akne, hvis der kommer hul på bumserne. Det er også vigtigt, at du ikke piller ved dine urenheder, da det kan resultere i spredning. Sørg i stedet for, at pleje områderne efektivt med rens. Du kan evt. supplere med en naturlig Tea Tree Oil direkte på bumserne når de er betændte (hvide/gule). 

Synlige porer 

Eksfolier din hud 2 x ugenligt. Jeg anbefaler min Facial Cleansing, hvor der tilsættes kaffegrums. Dermed fjerner du alle de døde hudceller og din hud efterlades ren, ny og klar til en dybderensende maske, som renser porerne. Til sidst tilføres fugt og pleje iform af Face Oil eller Face Cream. To produkter som er gode til en sensitiv og uren hud.  

Hudplejeprodukter - Ansigtspleje

Natural by Oline producerer tre ansigtsprodukter, som kan anvendes af alle hudtyper. Uren hud er én af dem! Læs med, hvordan du skal bruge produkterne.

Facial Cleansing

To funktioner. Anvendes til daglig rens af ansigtet og som et dybderensende produkt Anvendes morgen og aften. Og 2-3 gange om ugen som maske. Læs mere her.

Face Oil

Anvendes som erstatning for dagcreme. Produktet fedter ikke og er hurtigt absorberende. Produktet er rig på A og E vitamin. Anvendes hver morgen og aften. Læs mere her.

Face Cream

Anvendes som natcreme og ekstra fugtighedsgiver. Når huden dybderenses har den brug for ekstra fugt. Dette produkt bruges som supplering til Face Oil, for at opretholde en stabil fugtighedsbalance. Læs mere her.

Læs guide om hudplejerutine her "Guide til en god hudplejerutine". Du bliver vejledt i din hudtype og en step by step hudplejerutine. 

Kost og uren hud

Først og fremmest er det vigtigt, at spise varrieret! Jeg anbefaler ALTID, at spise de naturlige og rene råvarer fremfor færdigprodukter med konserveringsmidler og unødvendige tilsætninger. Det kommer til, at gavne dig på mange områder! Spis så vidt muligt årstidens frugt og grønt, heri findes mange af de vitaminer vi har brug for, lige netop nu! 

Nogles hud bliver påvirket af kosten, mere end andre og nogle ses det ikke på. Det er ikke bevist at specifikke fødevarer forårsager urenheder, men, hvis du har svært ved, at komme af med dine urenheder, så er det en mulighed, at se på kosten og måske tilføje små ændringer eller indføre en pause fra nogle råvarer, så du kan be- eller afkræfte om det har betydning for din huds trivsel. Jeg har erfaret, at min hud er følsom når jeg spiser junkfood, frituremad og chips. 
Din hud kan være sensitiv og tilbøjelig til urenheder, når du spiser meget sukkerholdig mad, slik, chips eller søde sager. Det kan også være din hud er sensitiv når du spiser nødder eller tomater. Lær den at kende. Bliv opmærksom på, hvornår din hud slår ud. Vi er alle forskellige!
Det er ikke sikkert, at det er kosten, som forårsager dine urenheder. Men du kan forsøge dig med, at holde pause eller minimere dit indtag af fødevarer du mistænker. Jeg anbefaler som det første, at være opmærksom på følgende råvarer; 

  • Komælksprodukter 
  • Sukker

Et godt råd er, at gennemgå din kost. Spiser du varrieret? Får du nok frugt og grønt? Mangler du vitaminer eller sunde fedtstoffer indefra?

Sandheden om en smuk og problemfri hud 

Hudplejeprodukter har en kæmpe betydning for hudens balance, glød og smidighed! Det er derfor vigtigt, at du tager nogle fornuftige og velovervejet valg når du vælger din hudpleje. Jeg anbefaler til hver en tid Natural by Oline hudpleje, som er milde og naturlige produkter, fordi jeg ved, at produkterne skaber en sund, balanceret hud og er fri fra syntetiske kemikaler, alkohol og vand. Og så er det de eneste produkter, som har virket på min hud! Produkterne indeholder råvarer, som kan afhjælpe mange hudproblemer og egenskaberne kommer fra naturens selv. 

Når det er sagt. Så ønsker vi alle en fejlfri hud og køber os fattige i produkter i håb om, at produkterne får huden til, at blive glat og problemfri. Men hudpleje kan ikke alene løse alle hudproblemer. Det kræver nogle gange et supplement indefra i form af kostændringer eller tilskud. Og selvom dette ændres på er det ikke sikkert, at din hud bliver lige så fin, som en baby hud. Men det er der nogle som har? Dem med en fejlfri hud uden synlige porer, uden en bums i ny og næ, det skyldes ofte, at de har stærke gener, når det kommer til en smuk hud. Undgå at sammenligne og stræbe efter en baby hud. Gå efter en hudpleje som får din hud i balance og som du ved er god for dig! Når du først tager disse skridt, så kommer du tæt på en smuk hud! 

Men HUSK, at din hud bliver påvirket af dine tanker. Så tænk positivt, lad ikke urenhederne fylde din hverdag - selvom jeg ved det er svært! Elsk din hud uanset. Så skal den nok give dig en masse godt igen. 

Brug for hjælp eller vejledning?

Kontakt mig, hvis du ønsker vejledning på naturalbyoline@outlook.dk jeg hjælper dig gerne. 

De bedste hilsner 

Oline

Urenheder - Sådan gør du! – Natural by Oline