FRI FRAGT OVER 499,- / Tilbud 5x Lip Care Stik læbepomade spar 20%

Om Produkterne

Alle produkter er sikkerhedsvurderet, godkendt og registreret hos Cosmetic Products notification portal (CPNP)

Værdier uden kompromis

 • 100% Natural
 • Uden konserveringsmidler
 • Økologiske ingredienser*
 • Unisex hudpleje

Produkter af Natural by Oline

Natural by Oline producerer håndlavet hudplejeprodukter lavet af naturens bedste råvarer. Det unikke ved disse hudplejeprodukter er, at alle ingredienser er 100% af naturlig oprindelse. Det betyder, at når du anvender disse produkter, skal du ikke bekymre dig, om de indeholder syntetiske eller andre uhensigtsmæssige ingredienser.
Der anvendes blandt andet vegetabilske, økologiske og koldpresset olier, bivoks fra lokal dansk biavler, økologisk sheabutter og aktiv Marokkansk Lava Ler i Natural by Olines hudpleje. Disse råvarer bidrager til en fantastisk hudplejeserie, som plejer og styrker din hud med naturens vitaminer og mineraler. Du vil opleve, at hudplejen efter kort tid gendanner eller opretholder din optimale fedt-balance. Det skyldes at Natural by Olines produkter indeholder mange af naturens olier der minder om kroppens eget fedtlag og derved hjælper din hud på vej til en naturlig balance.  

Natural by Olines hudpleje egner sig til alle hudtyper (ung, moden, sensitiv, uren eller almindelig hudtype). Produkterne er milde i deres duft da der ikke er tilsat parfume. Der anvendes kun små mængder af æteriske olier eksempelvis salvie. De æteriske olier er tilsat på grund af deres gode egenskaber og ikke for at give produktet aroma. Du kan med god samvittighed anvende disse produkter på dine børn, gravide og babyer. Produkterne er særligt gode til tør og sensitiv hud, grundet produkternes milde ingredienser og høje fedtprocent, som sikrer langvarig fugt og pleje.

Hvorfor skal du vælge Natural by Oline?

… hvis du ønsker en naturlig hudpleje
… hvis du ønsker en balanceret hud
… hvis du vil undgå konserveringsmidler, parabener og parfumerede produkter
… hvis du har problemer med fedtet hud
… hvis du er plaget af tørhed  
… hvis du har moden hud og mangler fugt
… hvis du er gravid
… hvis du har en baby/barn med tør hud eller rød numse
… hvis du ønsker dine børn skal bruge cremer uden skadelig kemi

Shop Nu

Ingredienser

 • 100% naturlige ingredienser
 • Koldpresset olier
 • Økologiske råvarer*
 • Bivoks fra lokal dansk biavler

* Hudplejen indeholder flest økologiske ingredienser. Det prioriteres i så fald det er muligt eller giver mening ift. om råvaren kan være udsat for sprøjtemidler eller anden skadelig kemi.

Det er vigtigt for Natural by Oline at alle råvarer til produkterne er behandlet på naturligste vis, så vitaminer og mineraler er bevarede og dermed fremmer hudplejens effektivitet. Natural by Oline fører en stram politik for, hvilke ingredienser produkterne skal indeholde og der bliver aldrig gået på kompromis. Produktet skal altid være 100% af naturlig oprindelse.

Hvis De har spørgsmål til ingredienser i Natural by Olines hudpleje, er De velkommen til at ringe til mig eller skrive en besked i formularen længere nede på siden. 

Emballage

Alle produkter hos Natural by Oline er i glasemballage. Dette er valgt med nøje omtanke og respekt for produktets rene indhold samt holdbarhed. Den brune glasemballage skaber et moderne look og beskytter produkterne mod sollys.

Når du bestiller en ordre hos Natural by Oline, modtager du dine varer i en FSC- certificeret æske af 100% genbrugspapir, fremstillet af dansk fabrik og med miljørigtigt kassefyld.

Glasemballagen skal til genbrug når du har opbrugt produktet. For at skåne miljøet bedst muligt skal glasset i glascontainer og låget skal i ”småt brændbart”. Du kan også vælge at genbruge den pæne glasemballage i din husholdning.   

Idéer til genbrug af glasemballage:

 • Krydderiglas
 • Mad opbevaring, fx til babymos
 • Rejseemballage til hudpleje i håndbaggagen (max 100 ml).
 • Opbevaring af små nipsting fx knapper, perler mm.
 • Sylteglas (Body Scrub emballage)

Har du spørgsmål til Natural by Olines hudpleje?

Har du spørgsmål til Natural by Olines hudpleje, så kan du udfylde nedenstående felter og stille dit spørgsmål. Jeg bestræber mig på at besvare din besked hurtigst muligt.

Kropspleje af Natural by Oline

BODY BUTTER

Body Butter er en god fugtighedsgiver til krop og fødder. Produktet er rig på sheabutter, vitaminer og antioxidanter som sammen styker hudens immunforsvar og elasticitet

Læs mere

BODY OIL

Body Oil er en god pleje og fugtighedgiver til huden, Produktet er rig på hindbærkerneolie med et naturlig højt indhold af A-vitamin, som giver produktet sine naturlige beskyttende egenskaber i solen.

Læs mere

BODY SCRUB

Body Scrub plejer din hud med mineralsalte og vitaminrige olier. Produktet renser huden, fjerner døde hudceller, fremmer blodcirkulationen og blødgører huden, alt sammen på én gang 

Læs mere
Om Produkterne – Natural by Oline