Fri fragt fra 499,-

Historien

Idéen til at starte virksomheden Natural by Oline, kom efter min livslange kamp med eksem og allergier.
Jeg manglede produkter uden konserveringsmidler, parfume og syntetiske ingredienser,
som egnede sig til min sensitive hud.

Mit liv med eksem og allergi

Mit navn er Oline, deraf kommer firmanavnet Natural by Oline. Siden jeg var én måned gammel, har jeg været plaget af atopisk eksem (kronisk), særligt på mine hænder. Det har, så længe jeg kan huske, været en hæmsko for mig. Både for min selvtillid og fysiske velvære.
I mit liv har jeg været til mange konsultationer hos hudlæger og afprøvet alverdens produkter heriblandt hormoncremer. Intet af dette har virket for mig. Hormoncreme var ikke en løsning for mig, det hjalp mig kun en kort periode og min hud blev mere skrøbelig efter hver behandling. Jeg havde svært ved at acceptere, at jeg skulle være afhængig af et kemisk fremstillet produkt, resten af mit liv.

Da jeg blev ældre, udviklede jeg fødevareallergi og høfeber. Jeg fik voldsomme udslæt af samtlige cremer på markedet og min eksem blev forværret. Da jeg som 20-årig havde mine hænder dækket af eksem og konstante smerter, besluttede jeg mig for at undersøge andre behandlingsmetoder. 

Naturens vej

Jeg startede hos en alternativ behandler og blev opfordret til, at ændre min levestil for at mindske mine allergiske reaktioner. Her startede mit eventyr for alvor, hvor jeg blev ledt i retningen af mit firma med naturlig hudpleje. Jeg blev inspireret til, at undgå alle former for syntetiske konserveringsmidler i madvarer og plejeprodukter.
Jeg fik øjnene op for, hvilke kemikalier jeg ”plejede” min hud med, via mine købte produkter, selvom jeg købte ”eksklusiv” og ”naturlig” hudpleje. Da jeg undersøgte ingredienserne blev jeg chokeret over, hvor mange syntetiske og ifølge min optik, unødvendige ingredienser der tilføres hudplejeprodukter, blot for en længere holdbarhed, duft eller konsistens. Jeg spurgte mig selv, om produkterne havde den ønskede effekt på min hud? Jeg havde stadig problemer med fedtet og uren hud i ansigtet. Mine hænder kogte og blev røde, hver gang jeg brugte håndcremer. Det stod klart for mig, at produkterne på markedet ikke gjorde noget godt for min hud. 

Foto d. 17. april 2016 af hjemmelavet hudpleje til familiens og eget forbrug.

Produkter til eget behov

Jeg begyndte at eksperimentere med at lave hudplejeprodukter, som dækkede mit eget behov, i mit lille køkken. Alle ingredienserne skulle være af naturlig oprindelse og de skulle egne sig til en sart hud, plaget af allergier. Jeg startede med, at lave en opskrift på læbepomade og ansigts olie. Derefter voksede min interesse til at lave alle mine hudplejeprodukter selv.

Efter nogen tid i køkkenet fik jeg lavet nogle gode opskrifter på en effektiv og naturlig hudpleje. Der gik ikke længe, før jeg kunne se resultater på min hud. Jeg fik min glød tilbage, færre urenheder, min hud kunne ånde igen og var ikke længere fedtet. Mine hænder, som var plaget af eksem, kunne jeg fugte med en creme, som ikke irriterede, men derimod styrkede huden, hvilket den havde brug for, efter mange års håndeksem og anvendelse af hormoncremer.

I takt med, at mine opskrifter hjalp på hudens udseende og trivsel, blev mine reaktioner på fødevareallergi og høfeber også i høj grad forbedret. Jeg har i dag, ganske få symptomer tilbage af håndeksem og allergier. Jeg døjer stadig med lidt eksem, da det er kronisk, men jeg kan holde det nede og pleje det med mine naturlige produkter, som i sidste ende har betydning for hele mit velvære.

Min familie begyndte at interessere sig for mine produkter og blev dermed testpersoner. Jeg fik hermed afprøvet produkterne på deres forskellige hudtyper. Familien kom med konstruktive tilbagemeldinger, som jeg tog med mig videre i køkkenet. Jeg kom frem til 8 opskrifter, som jeg mente kunne dække et bredt behov indenfor hudpleje og som jeg med stolthed kunne præsentere for mine fremtidige kunder.

Natural by Oline bliver stiftet

Mit lille projekt blev min drøm. Det føltes oprigtigt, at føre mine produkter videre ud i verden efter min lange livshistorie med hudproblemer. I 2018 stiftede jeg Natural by Oline og solgte mine produkter i Vedbæk, samtidig med, at jeg havde et fuldtidsjob ved siden af.
Den gode respons fra trofaste og nye kunder gav mig en indsigt i, at der er et stort behov for hudpleje som Natural by Oline. Mange oplever hudproblemer, allergiske reaktioner, uren eller moden hud, som pludselig ændrer sig og har brug for nænsom pleje. Det motiverede mig til at fortsætte min drøm.

I sommeren 2019 gik jeg på barsel. Jeg valgte, at sælge mine produkter udelukkende online, så jeg fortsat kunne levere mine produkter under barsel. Nu hvor jeg er blevet mor, ser jeg en endnu større mening med at producere 100% naturprodukter og ikke mindst passe på mit barns nye hud. Mine produkter anvender jeg trygt på mit barn og med god samvittighed.

Jeg brænder for mine produkter og jeg er vild med udfordringen der ligger i at fremstille 100% naturlig hudpleje, derfor får Natural by Oline min fulde opmærksomhed fremover, på ”fuld tid”.

Ansigtspleje af Natural by Oline

FACE OIL

Face Oil er velegnet, som dagcreme morgen og aften efter rens, Produktet indeholder blandt andet jojobaolie, abrikoskerneolie og hybenkerneolie, som til sammen giver din hud en unik pleje

Læs mere

FACIAL CLEANSING

Facial Cleansing anvendes som daglig ansigtsrens morgen og aften. Produktet er rig på Marokkansk Lava Ler, som fra naturens side er rig på mineraler og har en rensende effekt på huden

Læs mere

FACE CREAM

Face Cream anbefales som natcreme eller dagcreme til tør hud, som mangler fugt. Produktet indeholder blandt andet jojobaolie, og arganolie som sammen styrker hudens fedtbalance og smidighed

Læs mere
Historien – Natural by Oline