Fri fragt fra 499,-

Naturlig hudpleje - Guide til en god hudplejerutine

Hvad er en god hudplejerutine? For mig er en god hudplejerutine, når man føler balance og glæde ved at bruge produkterne. Selve hudplejen skal være effektiv og skånsom for huden. Og rutinen skal være nem og overskuelig. 

I min hudplejeserie har jeg til formål at opnå den bedste hudplejerutine for krop og sind. Og heldigvis behøver en god hudplejerutine ikke at være svær, indviklet, indeholde kemikalier eller være tidskrævende for at være en succes! 

Alt du behøver til en god hudplejerutine er følgende tre ansigtsprodukter 

Hudplejeprodukterne egner sig til alle hudtyper. Det kan variere, hvordan produkterne skal anvendes fx mænger af produkterne eller hvor ofte huden skal renses. 

Sådan får du en god renserutine

Rens altid din hud morgen og aften, hvis du ønsker det bedste resultat! 

Hvorfor? Om morgenen fjernes fedt og snavs efter din nattesøvn. Porerne renses, og huden bliver mere modtagelig for den fugt du påfører. Om aften fjerner vi snavs og fedt på huden som kommer fra vind, vejr, forureninger og bilos. Snavs og fedt tilstopper porerne, hvilke gør det svært for din hud at ånde og komme i balance, så den hverken er uren, tør eller fedtet. 

Morgenrutine
Anvend Facial Cleansing og Face Oil 
 1. Rens ansigtet med Facial Cleansing
  Lad produktet sidde 30 sek. og vask af med lunkent vand

 2. Skyl ansigtet med koldt vand for at lukke porerne igen


  Det kolde vand bruges som en skin tonic

 3. Tør ansigtet, med lad det stadig være fugtigt

 4. Påfør Face Oil. Fordel olien i ansigt og på hals.
  Massér produktet ind, indtil olien er suget ind. Jo mere du masserer produktet ind, jo bedre optages produktet

Aftenrutine
Anvend Facial Cleansing og Face Cream 
 1. Rens ansigtet med Facial Cleansing
  Lad produktet sidde 30 sek. og vask af med lunkent vand

 2. Skyl ansigtet med koldt vand for at lukke porerne igen
  Det kolde vand bruges som en skin tonic

 3. Tør ansigtet, med lad det stadig være fugtigt

 4. Påfør Face Cream. Fordel produktet i ansigt og på hals
  Massér produktet rundt i ansigtet. Jo mere du masserer produktet ind, jo bedre optages produktet

  Læs vejledning bag på produkterne eller på hjemmesiden under hvert produkt og få en god introduktion til, hvordan produkterne anvendes bedst muligt. 

  Denne vejledning til en god hudplejerutine, vil passe de fleste hudtyper. Læs med her, hvis du har en fedtet hud, tør hud, eller uren hud. 

  Fedtet hud: 

  Grunden til fedtet hud kan skyldes at din hud ikke har fået den pleje som den behøver. Prøv derfor ovenstående hudplejerutine i min 14 dage, før du vurderer om din hud har behov for mere eller mindre fugt. 

  Tør hud:

  Har du en tør hud anbefales det at supplere Face Oil i morgenrutinen, med Face Cream. Sørg for at få massere produkterne godt ind i ansigtet så du får aktiveret huden og optager produkterne bedst muligt. 

  Uren hud: 

  Anvend Facial Cleansing som ler-maske 2-3 gange om ugen. Vær nænsom mod huden når du vasker den ren. Vær opmærksom efter 14 dages tid om din hud har behov for mere eller mindre fugt. Sørg for at være stabil i din renserutine. Rens ansigtet så snart du kommer hjem fra arbejde, studie eller skole.

  Husk du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har behov for vejledning eller spørgsmål naturalbyoline@outlook.dk.

  Jeg anbefaler at du altid har Face Oil og Face Cream stående idet din hud kan have behov for ekstra fugt når vejret er koldt og blæsende og mindre fugt i det varmere perioder. Anvend produkterne i min. 14 dage før du konkluderer på hudplejen, idet huden har brug for tilvænning af de nye produkter. 

  Du vil opleve at med en stabil og god hudplejerutine vil din hud komme i balance, få glød og smidighed. Alt sammen med kun tre produkter som er helt naturlige! 

   

  God fornøjelse! 

  De bedste hilsner
  Oline Michala Bredsgaard

   

  Naturlig hudpleje - Guide til en god hudplejerutine – Natural by Oline