FRI FRAGT OVER 499,- / Tilbud 5x Lip Care Stik læbepomade spar 20%

Om Natural by Oline

-  et naturligt valg, hvor der kun er plads til 100% naturlige ingredienser

Koncept 

Der produceres 100% naturlig og allergivenlig hudpleje, som ikke indeholder vand, parfume, farvestoffer eller konserveringsmidler. 

Baggrund

Iværksætter Oline Bredsgaard, er intolerant overfor kemisk fremstillet produkter, parfumer, farvestoffer ect. og har intolerance over for flere fødevarer. Hun har derfor levet en livsstil uden kemikalier og tilsætningsstoffer i flere år, og til sin overraskelse fandt hun der igennem en balance med sig selv og sin hud, som hun tidligere har haft mange problemer med.

Oline oplever, at markedet mangler allergivenlige og troværdige hudpleje produkter, der udelukkende er baseret på naturlige råvarer og samtidig af bedste kvalitet.

Af den grund startede Oline for tre år siden, at udvikle opskrifter på hudplejeprodukter, der skulle dække egne behov. Der startede en stor efterspørgsel på Olines produkter forinden firmaet blev stiftet, hvor familie og venner fandt glæde i produkterne. Passionen for en naturlig livsstil begyndte, at fylde mere  og mere i Olines liv og til sidst blev det en drøm, at sælge ud af sine produkter og dermed hjælpe andre med sin erfaring inden for allergier og en naturlig livsstil. 

Ejer og iværksætter af Natural by Oline, Oline Michala Bredsgaard

Om Natural by Oline