FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRE OVER 350 KR.

Anmeldelser

Anmeldelse

Nu har jeg over 2 år brugt dine ansigtsprodukter til min modne hud. Det er enkelt, nemt og effektivt. Huden føles godt fugtet med et synligt resultat. Tak - jeg glæder mig til at fortsætte. 

- Jytte 

Anmeldelse

Olines produkter gør ens hud dejlig blød. Jeg er selv allergiker og har prøvet flere forskellige cremer i løbet af årene, men disse produkter er de eneste, som min hud ikke har reageret negativt på. Jeg kan klart anbefale hendes produkter!

- Patricia

Anmeldelse

Min datter har børneeksem, og har haft det i flere måneder.
Jeg har brugt forskellige produkter, blandt andet decubal creme, men det har ikke har haft nogen effekt. Jeg prøvede Olines produkter, og allerede efter 1 dag var der synlige resultater, rødmen var meget mindre og huden var mere gennemfugtet. 
Jeg vil til enhver tid anbefale hendes lækre produkter. Jeg har lagt et før og efterbillede, så man kan se resultatet (dette var blot på 1 dag) 


- Camilla

Anmeldelse

Jeg er meget glad for de produkter jeg har købt fra Natural by Oline. Det vigtigste, for mig, ved hele denne product serie, er at der ikke er nogen former for syntetiske kemikalier eller andre allergifremkaldende møg i. Jeg ved, at jeg kan smører mine hænder og ansigt ind i helt naturlige ingredienser, med god samvittighed.

- Tina

Anmeldelse

Jeg har selv prøvet næsten alle cremer fra apotek og helseforretninger, hjemmesider osv. osv. Da jeg har haft vandeksem i over 10 år.. Og meget har kunnet holde det nede, men ikke særlig længe.. 

Men så prøvede jeg den her, Hand Butter fra "Natural by Oline" og OMG. Jeg kan slet ikke huske hvornår mine fingre har føltes "normale" & den virker også på mit vandeksem i ansigtet! 

- Helene

Anmeldelse

Jeg har tidligere ikke trives med almindelige hudplejeprodukter. Især ansigtsprodukter, som tidligere har givet mig og min hud en følelse af, at være indelukket og jeg har haft svært ved, at regulere tør og fedtet hud. Da jeg lider af forskellige allergier, har det også gjort det svært at finde produkter, min hud trives med.

Jeg bruger Natural by Olines produkter, da olierne er med til at fugte min hud og gør den mere smidig – samtidig med, at min hud føles fantastisk efter brugen af de naturlige olier.

I min hverdagsrutine er mit yndlingsprodukt klart Face Oil, med den føler jeg en meget større befrielse i løbet af dagen, da min hud kan ånde.
Det er et bonus at produkterne er 100% naturlige.

Jeg bruger kun Natural By Olines produkter og kunne ikke finde på andet. Det er altid rart, at kunne tage en snak med Oline om rutiner og brug af produkterne.

- Maria 

Anmeldelse 

Kære Oline. Jeg har modtaget en pakke fra dig og prøvet produkterne i et par dage. Det er virkelig lækre. Og tusind tak for den ekstra lille prøve på Face Oil du vedlagde. Jeg har de sidste 2 aftener fulgt dit råd om at bruge den og Face Cream sammen til natten og det er virkelig også lækkert. 

Stor respekt fra mig fordi du selv er sprunget ud i at lave dine egne produkter. Det er super sejt. Og skønt at de er så rene. Det elsker jeg! 

- Tina 

Anmeldelse 

Nu har jeg efterhånden prøvet en del af Natural By Olines produkter og jeg har kun positive ting af sige!

Jeg havde aldrig troet at naturlige produkter kunne leve op til de krav jeg har, men jeg er blevet virkelig overrasket over, hvor fantastiske de er ☺️

Scrubben har en perfekt konsistens, der både er nem at påføre og som stadig går ind og renser. Og det bedste af det hele er, at den efterlader huden super blød og gennemfugtet. Morroccan Clay masken er også en af favoritterne hos mig. Det er tydeligt at mærke, hvordan produktet går ind og renser i dybden og efterlader huden pæn, ren og silkeblød.

Natural By Oline får mine varmeste anbefalinger - det er produkter i verdensklasse. 

- Signe

Anmeldelse 

Jeg bruger Facial Cleansing fra Natural by Oline, og jeg er så glad for den! Min hud er meget sensitiv, og alle andre renseprodukter jeg har prøvet, irriterer min hud og gør den rød og giver eksem, men ikke denne. Min hud føles derimod så ren og glat efter brug, og har jeg nogle urenheder, så hjælper denne også med at komme dem til livs i løbet af et par dage. 

Jeg vil klart anbefale dette produkt til andre, der ligesom jeg har en sensitiv hud og/eller døjer med allergier. Alt er naturligt og uden skadelig kemi, og derfor er jeg også så tryg ved at bruge dem nu, hvor jeg er gravid. 

Derudover er Oline så sød og altid behjælpelig med gode råd og vejledning. 

- Sara

Anmeldelser – Natural by Oline